Casco horecaruimte Centrum Bussum

Op aantrekkelijke lokatie in het centrum van Bussum gelegen casco ruimte, geschikt voor een horecabedrijf. Het pand wordt volledig opgeknapt, waarbij op de verdiepingen diverse woonunits gemaakt worden. De voormalige winkelunits (2) op de begane grond zullen met elkaar worden verbonden en er zal aan de achterzijde een uitbouw worden geplaatst.

In de Kapelstraat zijn de laatste jaren leuke horecazaken gestart, de gemeente werkt mee door parkeerplaatsen beschikbaar te stellen als terras. Deze unit is aan het begin van de Kapelstraat gelegen, dichtbij het Wilhelminaplantsoen. De oppervlakte is 135 m2 begane grond en 45 m2 kelder, verder is er nog een tuin van ca. 20 m2. De ruimte is naar inzicht van een horecaformule in te richten. Terras is mogelijk, dat dient door de horeca ondernemer te worden aangevraagd bij de vergunning.

Zeer geschikt voor een fris horecaconcept, waarbij afhaal en bezorgen ook onderdeel is van de formule.

Huurprijs voor het casco € 3.000 per maand excl. BTW.
Huurovereenkomst NVM-ROZ model voor winkelruimten (artikel 290 Boek 7 BW), met een termijn van 5 + 5 jaar, 3 maanden huur plus BTW waarborgsom, enkele aanvullende (horeca-)bepalingen.

nb. de foto's zijn niet meer helemaal representatief, omdat de gevel deels gewijzigd wordt door de samenvoeging.

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Huurprijs per maand € 3.000 excl. BTW
Grootte 135 + 45 m2
Objectnummer #511258
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: