Aanvragen verkoop

Ondernemers wachten vaak lang met de beslissing of ze het bedrijf willen verkopen of niet, vaak vanuit een angst of onbekendheid met de procedure. Verkoop kan immers veel onrust veroorzaken in het bedrijf.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om naar uw verhaal te luisteren en op grond daarvan een advies te geven. Op basis van documenten die u mij aanreikt zal ik een waardebepaling doen en kunnen we kijken of de dan bepaalde marktwaarde ook op niveau ligt dat u in gedachten had. Weet dat er altjd discretie en voorzichtigheid geboden wordt.

Wijkt een berekende waarde af van de wens of de gedachte, kunnen we kijken of er een traject kan worden gevolgd om een hogere opbrengst te genereren.

Met de onzekerheden vanuit de beperkte financiering en wijzigingen in economische parameters houd ik rekening; soms zijn er geen gevolgen voor de waardering, soms zijn er wat aanpassingen nodig aan de factoren en/of kengetallen waarmee gerekend wordt.

Er wordt altijd gewerkt op basis van een exclusieve opdracht en op de algemene voorwaarden van de NVM en mijn kantoor (deze vindt u terug onderaan de website). Voor iedere opdracht wordt een pasklare aanbieding gemaakt.

Lukas Arends RM RT
Senior horecamakelaar

Bericht
Uw gegevens
Nieuwsbrief
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: